Stranieri

Louis Munteanu, campion cu Fiorentina în Coppa Italia Primavera! Românul, integralist în finală

Louis Munteanu (#10), în finala cu Lazio // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

Fiorentina U19, cu Louis Munteanu (18 ani) integralist, a câștigat Coppa Italia Primavera. Trupa „viola” s-a impus în finala cu Lazio, scor 2-1.

Louis Munteanu a câștigat primul trofeu alături de formația Primavera a Fiorentinei. Echipa pregătită de Alberto Aquilani s-a impus în finala cu Lazio U19, scor 2-1, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Fiorentina, câștigătoarea Coppei Italia Primavera

Scorul a fost deschis de Samuele Spalluto în minutul 8. Colegul lui Munteanu din atacul echipei a înscris din doar câțiva metri, după ce un coechipier trimisese în bară, cu o lovitură de cap.

Același Spalluto a făcut 2-0 în minutul 33, după ce a finalizat din 7 metri o centrare a lui Pierozzi. În a doua parte, Lazio a redus din handicap, grație golului reușit de Marco Bertini în minutul 58, dar nu a avut forța să egaleze.

Louis a avut șansa de a-și trece numele pe tabela marcatorilor în minutul 86, dar portarul lui Lazio a parat șutul expediat de român la firul ierbii. Fiorentina U19 și Louis Munteanu au pus astfel mâinile pe trofeu, pentru a treia oară la rând.

Louis Munteanu a ajuns la Fiorentina în septembrie 2020, după ce italienii au plătit 1,7 milioane de euro în schimbul său, către Viitorul. Internaționalul român de tineret a înscris 8 goluri pentru formația viola în acest sezon, în 19 meciuri.

VIDEO. Primul gol al lui Louis Munteanu în Italia

>

Mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.