Europa League

Fanii AS Roma, spectacol înainte de meciul cu Manchester United!

Autocarul cu jucătorii Romei a trecut cu dificultate de marea de fani giallorossi // foto: captură Twitter @ OfficialASRoma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

Înainte de meciul cu Manchester United, din manșa tur a semifinalelor Europa League, suporterii echipei AS Roma s-au strâns la centrul de antrenament al echipei, de la Trigoria.

  • Manchester United - AS Roma se joacă se joacă în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro. 
  • În cealaltă semifinală se înfruntă Villarreal și Arsenal.

Înainte ca delegația Romei să meargă spre aeroport, peste 1.000 de suporteri giallorossi au mers la baza echipei, cu torțe, fulare și un repertoriu variat de scandări. Fanii nu au ținut cont de măsurile restrictive luate împotriva COVID-19 și au stat laolaltă, în încercarea de a le da aripi favoriților înainte de meciul din Anglia.

Suporterii de la AS Roma, răspuns pentru Solskjaer

Marți, fanii Romei au decis să îi răspundă lui Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, într-un mod inedit. Norvegianul a spus că „Nu cunosc Roma foarte bine, nu i-am urmărit jucând, știu doar că au făcut două meciuri bune cu Ajax”.

Declarațiile sale nu au picat bine fanilor Romei, care au postat în tot orașul bannere cu fața și declarațiile lui Solskjaer. Sub ele, mesajul „Asigurați-vă că își vor aminti de noi”.

>

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.