Liga 2

Răsturnare de situație la U Cluj » Clubul a anunțat că negocierile cu noul manager sportiv au picat

U Cluj, un alt club din Liga 2 cu mari probleme în acest sezon. Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 April 2021

Ionuț Badea (45 de ani), ultima dată antrenor la FC Argeș, ar fi trebuit să ocupe funcția de manager sportiv la U Cluj. Doar că negocierile au picat în ultimul moment.

Deși Ionuț Badea declarase public că a bătut palma cu „Șepcile Roșii”, tratativele s-au împotmolit la partea financiară. Universitatea Cluj a anunțat prin intermediul unui comunicat că Ionuț Badea nu va mai veni în Ardeal.

„Voi fi manager sportiv la U Cluj, iar Costel Enache va fi tot antrenor și în sezonul următor, dacă o să-și dorească acest lucru. Eu nu voi ocupa funcția de antrenor. Dacă Enache va pleca, vom aduce un alt antrenor”, a spus recent Ionuț Badea, la Digi Sport.

Comunicat U Cluj: „Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar”

Într-un moment dificil pentru Universitatea Cluj domnul Ionuț Badea a fost un factor de stabilitate care ne-a făcut să trecem peste un moment sportiv tensionat. Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar în această fază a proiectului nostru, astfel încât negocierile pentru găsirea unui manager sportiv continuă, iar rezultatul acestora va fi anunțat în zilele imediat următoare. 

Îi mulțumim domnului Ionuț Badea și ne manifestăm încrederea că rămân deschise pe viitor colaborările cu domnia sa - comunicatul emis de U Cluj.

VIDEO George Florescu, discurs necruțător după ce a fost izgonit de la U Cluj: „În România, nu sunt acceptați jucătorii cu personalitate”

>

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.