Liga 1

Ce îl nemulțumește pe Nicolo Napoli după Poli Iași - Viitorul 0-3 + ce a declarat Cătălin Anghel

Nicolo Napoli. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, spune că unul dintre cele două penalty-uri primite de Viitorul în meciul din Copou a fost dictat în mod eronat.

Deși echipa sa se situează pe ultimul loc în Liga 1, tehnicianul italian își menține optimismul și speră că Poli va reuși să ajungă pe loc de baraj la finalul play-out-ului. 

„Cred că unul dintre penalty-uri, al doilea, nu a fost. Avem șanse să ajungem la baraj. Avem meciuri grele, pe care trebuie să le câștigăm. Sunt meciuri la trei zile, la patru zile. Avem puțin timp de recuperare. Nu sunt scuze, dar e foarte greu”, a spus Napoli, la Look Sport+. 

Cătălin Anghel, antrenor Viitorul: „Exista un blocaj în echipa noastră”

Sunt bucuros că jucătorii au marcat de trei ori, exista un blocaj. Sunt bucuros că ne-a ieșit ceea ce am pregătit. Victoria și cele trei goluri de astăzi sunt foarte meritate. E un program infernal și nu este ușor. Facem foarte mulți kilometri. Toată lumea va spune că aceasta este meseria noastră, dar ne este greu. 

Suntem unde suntem, e normal să ne facem probleme pentru retrogradare. Dar, dacă reușești să câștigi două meciuri la rând, reușești să urci. Cred că totul se va decide în ultima etapă. Încercăm să ne salvăm de la retrogradare și vom da totul pentru asta 

- Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

VIDEO Ciprian Paraschiv: „Suntem al doilea oraș al țării, dar avem un buget de mizerie”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.