Liga 1

DDB, mesaj dur pentru cei care au acuzat „o omenie” la Dinamo - Voluntari: „Așa îi recunoști pe hateri și cârcotași”

+36 Foto
Dinamo s-a impus din nou în fața victimei favorite. foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 April 2021

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, punând capăt seriei de 13 meciuri fără victorie în Liga 1. Imediat după meci, suporterii din DDB au transmis un mesaj dur celor care au acuzat un non-combat al ilfovenilor. 

FC Voluntari a promovat în Liga 1 în vara lui 2015. În primii 4 ani și jumătate, adică până la finalul lui 2019, gruparea ilfoveană practic n-a contat în fața lui Dinamo. Din 14 meciuri, unul singur în Cupa României, alb-roșiii s-au impus de 13 ori și o dată s-a terminat remiză, 0-0. Azi, „câinii” au obținut o nouă victorie în fața lui FC Voluntari, prilej pentru ca fanii rivalelor să se gândească la un posibil aranjament între cele două. PCH le-a oferit un răspuns acid:

„Cum îi recunoști pe hateri și pe cârcotași? Uită-te la cei care bat câmpii în comentarii și insinuează o omenie cu Ioan Andone sau cu Gabi Tamaș! Nu mai rostogoliți prostiile astea, că mai sunt unii care chiar cred. 

(...)Andone ar fi dat orice ca să câștige meciul ăsta și să se depărteze de zona periculoasă. Iar Tamaș a jucat cu răutatea care-l caracterizează și a fost cel mai bun jucător al adversarei”, au scris ultrașii din PCH pe Facebook. 

Dinamo renaște la fel ca anul trecut, în Săptămâna Mare! Felicitări, Adam Nemec, Bejan, Sorescu, Anton, Eșanu, Puljic, Răuță, Fabbrini! Astăzi ați arătat ca niște luptători și avem încredere că putem câștiga și la Constanța! 
- Fanii din Peluza Cătălin Hîldan

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FC Voluntari 2-0

+36 Foto
FOTO: Raed Krishan
  • foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO Mihai Stoichiță despre retrogradarea lui Dinamo: „Nu prea am emoții, au jucători buni”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.