Liga 1

Ce scandal va fi! FCSB a cerut penalty în startul meciului » Decizia lui Kovacs

+9 Foto
FCSB a solicitat un penalty în minutul 6 al meciului cu Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

FCSB a solicitat un penalty în minutul 6 al meciului cu Craiova.

Olimpiu Moruțan i-a păcălit la mijlocul terenului pe Dan Nistor și Mateiu, i-a pasat în „gaură” lui Adrian Niță, tânărul roș-albaștrilor a scăpat spre poarta lui Pigliacelli, dar a șutat modest, în picioarele italianului.

Însă punctul culminant al fazei nu se oprește aici. După ce a șutat în minge, Niță a fost călcat pe tendon de către Nicușor Bancu. Istvan Kovacs, „centralul” întâlnirii, a lăsat jocul să continue.

Captură Digi Sport

Singurul personaj negativ al primei reprize a fost Istvan Kovacs, care n-a dictat un penalty cât Casa Poporului pentru FCSB. Dacă nu vezi crampoanele lui Bancu înfipte pe glezna puștiului Niță înseamnă că fie n-ai valoare, ceea ce mă îndoiesc, fie n-ai echidistanță, ceea ce e foarte grav! 
Dan Udrea, jurnalist GSP 

Kovacs i-a refuzat FCSB-ului un penalty la faultul lui Bancu la Niță și a confirmat astfel suspiciunile despre atitudinea lui anti-Becali și atitudinea generala pro-Craiova a arbitrilor
Remus Răureanu, jurnalist GSP

Craiova - FCSB » Meci dur în Bănie

N-a fost primul moment de acest tip în partida de pe „Oblemenco”. 

  • În minutul 7, Cîmpanu l-a călcat la rându-i pe Octavian Popescu, însă a scăpat nesancționat:
Captură Digi Sport
  • 20 de minute mai târziu, roș-albaștrii s-au „răzbunat” pe Cîmpanu, când Radunovic l-a lovit în tibie pe fotbalistul oltenilor.
Captură Digi Sport

Eliminare pentru Craiova

Vătăjelu a fost eliminat în minutul 54, pentru cumul de „galbene”. Fundașul oltenilor, avertizat în prima repriză, l-a „placat” pe Octavian Popescu în marginea careului de 16 metri. „Perla” roș-albaștrilor a avut probleme cu respirația câteva secunde, însă ulterior și-a revenit.

Captură Digi Sport

Delegare cu scandal la Craiova - FCSB

Comisia Centrală a Arbitrilor a luat o decizie total surprinzătoare în privința derby-ului din etapa a 4-a a Ligii 1 când l-a ales pe Istvan Kovacs să oficieze confruntarea din Bănie!

Centralul din Carei a fost acuzat violent de către Gigi Becali în startul acestui an, iar patronul de la FCSB chiar a amenințat că echipa sa nu se va mai prezenta la meciuri dacă îl va mai primi pe Kovacs. 

Discursurile lui Becali la adresa acestui central au fost de-a dreptul violente în ultimele luni, mai ales după ce Kovacs s-a aflat la centru la meciul dintre CFR și FCSB, din turul sezonului regular. Atunci, ardelenii s-au impus, scor 2-0, dar în minutul 3 bucureștenii au solicitat un penalty, după ce Camora a atins mingea cu mâna - detalii, pe larg, AICI!

Adrian Niță, titular la FCSB

Adrian Niță, surpriza oaspeților din această seară, bifează prima prezență în actualul sezon din Liga 1. Atacantul în vârstă de 18 ani a jucat ultima dată pentru echipa lui Petrea pe 10 februarie, în Cupa României, 0-1 cu Dinamo. Conform așezării oficiale, Niță evoluează în banda dreaptă a atacului.

Adrian Niță, în duel cu Steliano Filip

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.