Liga 1

N-a mai suportat! Becali și-a umilit jucătorul chiar înainte de pauză + explicația lui Toni Petrea

+9 Foto
Adrian Niță (18 ani) a fost schimbat de FCSB în minutul 40 al meciului cu Craiova. În locul său a intrat Răzvan Oaidă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

Adrian Niță (18 ani) a fost schimbat de FCSB în minutul 40 al meciului cu Craiova. În locul său a intrat Răzvan Oaidă.

Una dintre cele mai mari umilințe suferite de un fotbalist: să fie schimbat chiar înainte de pauză. Niță nu a acuzat probleme medicale, astfel că înlocuirea sa, ordonată cel mai probabil de la palat, se bazează doar pe prestația ștearsă din această seară.

La final, Toni Petrea a găsit o explicație incredibilă, susținând că Niță a obosit după doar 40 de minute: „Am mizat pe surpriza cu Adrian Niță, gândindu-mă la viteza pe care o are, a avut și acea situație din startul meciului, când trebuia să primim penalty. După care s-a sufocat, n-a mai jucat de mult timp. Era terminat fizic! A avut de alergat mult. A făcut atât cât a putut și faza defensivă. L-a solicitat destul de mult Bancu”.

Adrian Niță, protagonist în cea mai fierbinte fază a meciului Craiova - FCSB

În minutul 6, Olimpiu Moruțan i-a păcălit la mijlocul terenului pe Dan Nistor și Mateiu, i-a pasat în „gaură” lui Niță, tânărul roș-albaștrilor a scăpat spre poarta lui Pigliacelli, dar a șutat modest, în picioarele italianului.

Însă punctul culminant al fazei nu se oprește aici. După ce a șutat în minge, Niță a fost călcat pe tendon de către Nicușor Bancu. Istvan Kovacs, „centralul” întâlnirii, a lăsat jocul să continue.

Adrian Niță, primul meci în acest sezon de Liga 1

Adrian Niță, surpriza oaspeților din această seară, a bifat prima prezență în actualul sezon din Liga 1. Atacantul în vârstă de 18 ani a jucat ultima dată pentru echipa lui Petrea pe 10 februarie, în Cupa României, 0-1 cu Dinamo. 

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.