Liga 1

Tănase îl atacă frontal pe Kovacs: „E incredibil ce face acest om!”

+9 Foto
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase l-a atacat la final pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 aprilie 2021

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase l-a atacat la final pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs.

  • CONTEXT: Vătăjelu a fost eliminat în minutul 54, pentru cumul de „galbene”. Fundașul oltenilor, avertizat în prima repriză, l-a „placat” pe Octavian Popescu în marginea careului de 16 metri. Ulterior, Tănase a încercat să-i explice lui Vătăjelu de ce a fost eliminat, iar Kovacs l-a avertizat.

„În seara asta parcă n-am fost așa proaspeți, s-a acumulat și oboseala, jucăm din trei în trei zile și avem cel mai subțire lot. Trebuie să ne refacem, nu este nimic pierdut. Dacă vom câștiga meciul următor, vom urca pe locul 1. Cred că Istvan Kovacs a arbitrat ok, dar dacă aveam penalty și cartonaș roșu pentru ei în minutul 5 nu cred că ar fi revenit.

Totuși, este incredibil cum am primit cartonașul galben. Eu vorbeam cu Vătăjelu, îi explicam de ce a luat roșu. Nu i-am spus nimic arbitrului și el mi-a arătat cartonașul galben. Puteți să-l întrebați pe Vătăjelu, este incredibil ce face acest om. Mai și spune în cască: «Tănase, galben, proteste»”, a declarat Tănase la Telekom Sport.

Îl respect pe Istvan Kovacs, îi respect meseria, va arbitra la Euro. Dar sunt niște lucruri... La faza în care eu am fost eliminat, Tănase a luat galben doar pentru că a vorbit cu mine! Sincer, mi se pare o atitudine puțin ciudată față de jucători
Bogdan Vătăjelu, fundaș Craiova

FCSB a pierdut primul loc

După această etapă, avem un nou lider: CFR Cluj, care a învins-o miercuri pe FC Botoșani, 2-0. FCSB a trecut pe locul secund, la două lungimi în spatele campioanei. Craiova e pe 3 (37 de puncte).

Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

>

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB 2-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.