Liga 1

Dinamo - Voluntari 2-0 » Cine au fost cei mai buni jucători din Ștefan cel Mare la prima victorie după 13 meciuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 April 2021

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda 4 din play-out-ul Liga 1, și a părăsit zona locurilor direct retrogadabile în Liga 2.

După 13 meciuri fără victorie în Liga 1, Dinamo a obținut primul triumf după o secetă care a început în luna ianuarie. Florin Bejan a deschis scorul după o execuție imparabilă și a obținut nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Adan Nemec a majorat avantajul lui Dinamo în minutul 86 și a obținut același calificativ.

Căpitanul Deian Sorescu, printre cei mai buni de la Dinamo

Ultimul remarcat din trupa din Ștefan cel Mare a fost căpitanul „câinilor roșii”, Deian Sorescu, care a pasat decisiv la ultima reușită a partidei. Cei mai slabi jucători de la Dinamo au fost Mihai Eșanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Andrei Răuță, Morsay și Diego Fabbrini, care au încasat calificativul 5.

La Voluntari, spaniolul Jefte Betancor și Igor Armaș au fost notați cu 6 de reporterii GSP. Și fostul dinamovist Gabriel Tamaș a primit același calificativ, chiar dacă la al doilea gol al lui Dinamo l-a pierdut din marcaj pe Nemec. Cea mai mică notă din lotul lui Bogdan Andone a fost încasată de Marius Briceag (3), jucător venit de la FCSB în mercato de iarnă.

Dușan Uhrin, nota 7 la prima victorie de la revenirea la DInamo

A 3-a partidă a fost cu noroc pentru Dușan Uhrin jr. Antrenorul ceh a obținut prima victorie de la revenirea în Ștefan cel Mare și a obținut nota 7, în timp ce Bogdan Andone a încasat calificativul 5.

7a fost nota obținută de „centralul” Ovidiu Hațegan, iar asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe au primit același calificativ

3 luni fără victorie... era frustrant. Nu știu dacă s-a întâmplat ceva de genul acesta în cariera mea. A fost un meci foarte greu, le-am spus jucătorilor ca trebuie să aibă răbdare. Le-am transmis să nu joace mingi pe sus, pentru că adversarii erau înalți și astfel ne era imposibil.

Dușan Uhrin jr, antrenor Dinamo

VIDEO. Mihai Stoichiță despre retrogradarea lui Dinamo: „Nu prea am emoții, au jucători buni”

>

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.