Liga 2

Eugen Trică, după ce FC U Craiova s-a dus la 7 puncte de locul 3: „Încă nu am realizat nimic!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 April 2021

După 4-2 cu CS Mioveni, Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, a avut un discurs reținut și a spus că lupta pentru promovare nu este încheiată.

Oltenii sunt lideri în Liga 2 și au 7 puncte avans față de CS Mioveni, locul 3, cu 4 etape rămase de jucat din play-off, însă tehnicianul îi îndeamnă pe fani să fie precauți, chiar dacă etapa viitoare, la Timișoara, echipa lui ar putea obține matematic promovarea. 

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit poate una dintre cele mai bune echipe, care a jucat organizat și care știe ce vrea. Sunt foarte fericit, a fost un meci foarte bun.

Am luat un gol rapid, în minutul 2, iar dacă mă gândesc că Blănaru a avut o fază identică în repriza a doua, pot spune că portarul Mogoșanu a fost artizanul victoriei. Dacă se făcea 2-0, nu cred că mai întorceam. La pauză le-am zis jucătorilor că dacă vom da un gol vom întoarce scorul.

Șansele de promovare sunt de 50-60%. Mai sunt etape de jucat, iar Mioveni nu a depus armele. Până nu suntem matematic campioni, nu putem fi liniștiți. Campionatul încă se joacă. Trebuie să fim precauți, să jucăm foarte bine și să luăm toate punctele.

Deocamdată nu am realizat nimic! Mai sunt foarte multe puncte de pus în joc”, a spus Eugen Trică la Look Sport+.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.