Liga 1

Încă o lovitură pentru Toni Petrea și FCSB: victima accidentărilor s-ar fi „rupt” din nou!

Problemele cu accidentările sunt la ordinea zilei la FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 mai 2021

FCSB traversează o perioadă în care e profund afectată de problemele de la nivelul lotului. Toni Petrea și staff-ul său au mai primit o veste nefavorabilă: l-au pierdut și pe Dragoș Nedelcu! 

Ajuns la 24 de ani și departe de forma pe care o avea în urmă cu câțiva ani, Nedelcu încearcă în ultima perioadă să reintre în primul „11” al primei echipe. Pentru a prinde încredere după șirul accidentărilor cu care s-a confruntat, Nedelcu a evoluat în repetate rânduri la „satelitul” din Liga 3. Acolo unde, conform ProSport, s-ar fi accidentat din nou, astfel că a devenit indisponibil pentru FCSB!

Dragoș Nedelcu, victima accidentărilor la FCSB

Dragoș Nedelcu a avut noroc la începutul carierei, acum i s-a schimbat în rău soarta, a devenit un fotbalist care nu reușește, din cauza accidentărilor, să ajungă la nivelul pe care i-l prevesteau specialiștii

Hagi şi Popescu îl asemănau cu Sergio Busquets, mijlocașul defensiv al Barcelonei, cu Ionuț Lupescu și cu însuși Gică Popescu. Reclama l-a determinat pe Becali să achite două milioane de euro în schimbul lui Nedelcu, pe care l-a achiziționat în 2017.

Dragoș Nedelcu a uitat să mai zâmbească

La FCSB, Dragoș a jucat numai 60 de meciuri în campionat în trei ani și jumătate. A mai fost și criticat, transformat din titular în rezervă, dar majoritatea absențelor le-a înregistrat din cauza accidentărilor.

2 meciuriîn naționala de seniori are Nedelcu și 27 de partide la „tineret", selecționata cu care a participat și la Europeanul în care România a jucat în semifinale

Becali l-a cumpărat pe Nedelcu pentru postul de mijlocaș defensiv, poziția în care Dragoș evoluase la Viitorul, dar Gigi a devenit convins pe urmă că internaționalul de tineret era, de fapt, fundaș central. L-a mai testat pe postul de stoper și în trecut, iar acum îl încadrase în mod clar ca o soluție pentru centrul apărării.

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.