Stranieri

Laurențiu Reghecampf și Alexandru Mitriță, eliminați din Liga Campionilor Asiei » Bornă negativă pentru Reghe, după revenirea în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Twitter Al Ahli

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 mai 2021

Al Ahli, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a părăsit Liga Campionilor Asiei. Egalul cu Al-Duhail din Qatar a fost insuficient pentru echipa la care joacă și internaționalul Alexandru Mitriță.

Trupa lui Reghe și Mitriță avea o singură opțiune în deplasarea de la Doha: victoria. Totuși, Al-Duhali a fost echipa mai periculoasă și a deschis scorul în minutul 61, prin kenyanul Olunga. 

Trimis pe teren în minutul 67, Alexandru Mitriță nu a putut face prea multe pentru ca Al Ahli să obțină toate cele trei puncte. Echipa antrenată de Reghecampf a reușit să egaleze, prea puțin însă pentru a ieși din grupă. Al Ahli a încheiat pe locul 3, la egalitate cu Al-Duhail și sub liderul Esteghlal.

Al Ahli, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf

  • De trei ori campioana Arabiei Saudite (1978, 1984 și 2016);
  • Lotul este cotat de Transfermarkt.com la 45,7 milioane de euro;
  • Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane);
  • Reghecampf îl va pregăti la Al Ahli și pe Ljubomir Fejsa, mijlocaș defensiv venit de la Benfica.

VIDEO Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.