Liga 1

Luna mai, decisivă pentru Dinamo! Planul malefic al lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 01 May 2021

Luna mai este una decisivă pentru Dinamo, clubul ce va împlini 73 de ani de existență. 

În afara faptului că-și va disputa pe teren dreptul de a continua în prima divizie, momentan trupa lui Uhrin fiind la retrogradare, pe 11 mai, la ora 11:00, va avea loc o nouă înfățișare la Tribunalul București în „telenovela Cortacero”. .

Pablo Cortacero nu a renunțat la Dinamo!

Spaniolul nu a renunțat la planul de a reveni în fruntea clubului, a anunțat, prin intermediarii săi, că va fi prezent în fața completului de judecată, doar că a mai făcut cel puțin alte trei promisiuni identice. 

Oricum, procesul cu Don Pablo merge înainte, acesta nu are de gând să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, în continuare transmite că va sosi cu oameni de afaceri dacă va fi repus în funcție!

Cosmin Bărcăuan, mesaj ferm pentru „câini”: „Să pice în «B»? Nu au voie!

Cosmin Bărcăuan, fost campion cu „câinii” și internațional român, este de părere că Dinamo va reuși să evite rușinea retrogradării

„Eu cred că jucătorii s-au trezit la realitate, au depășit și o pasă de ghinion. Și eu am prins acea serie de 7 eșecuri la rând în 2003, dar la nici două luni am luat Cupa României cu Dinamo, apoi eventul în campionatul imediat următor. Fotbalul este imprevizibil, așa că să țină aproape de suporteri, să fie uniți cu toții și să se antreneze bine, pentru a avea șanse să învingă! Eu zic că, alături de fani, Dinamo se va salva”, a declarat Bărcăuan, din Grecia, țara în care s-a stabilit, pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Dan Matei Agathon, despre venirea lui Cortacero: „Primele două zile am pus și eu botul”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.