Liga 3

FCSB 2, umilită în Liga 3! „Satelitul” echipei lui Gigi Becali a primit gol și de la portarul adversarilor

FCSB II a fost umilită de Progresul Spartac / Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 mai 2021

FCSB 2 a pierdut de o manieră categorică meciul disputat vineri cu Progresul Spartac, scor 0-4, în ultima etapă din actualul sezon din Liga 3. „Satelitul” FCSB-ului a încheiat sezonul la 11 puncte în spatele celor de la CSA Steaua

Înfrângerea cu Progresul Spartac a fost una fără drept de apel pentru echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă. Chiar dacă au avut în echipă jucători precum Târnovanu, Pandele, Ardeleanu sau Trif, roș-albaștrii au fost „zdrobiți” de echipa care a terminat seria pe locul 3

Nimeni n-a putut să conteste victoria Progresului Spartac, care a înscris în poarta FCSB-ului și cu portarul! Goalkeeper-ul Moro l-a învins pe Târnovanu de la punctul cu var, într-un meci în care puștii lui Becali n-au găsit drumul spre gol. 

Vineri s-a încheiat ultima etapă din Liga 3, iar CSA Steaua și FCSB 2 și-au aflat primele adversare din play-off-ul pentru promovarea în Liga 2.

În etapa a 18-a din Liga 3, ultima din acest sezon, CSA Steaua a obținut o victorie categorică, 5-0 cu AFC Metalul Bacău. Astfel, „militarii” termină Seria a 4-a pe primul loc, cu 48 de puncte. De partea cealaltă, FCSB 2 a pierdut drastic meciul cu Porgresul Spartac, locul 3, scor 0-4. Cu toate aceasta, echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a terminat seria pe 2, cu 39 de puncte, două peste Progresul Spartac.

CSA Steaua și FCSB 2 și-au aflat adversarele din baraj

Astfel, în semifinala barajului de promovare, CSA Steaua va juca împotriva celor de la ACS Mostiştea Ulmu (locul 2 din Seria a 3-a). FCSB 2 va întâlni CS Afumați (locul 1 din Seria 3). Meciurile se vor juca în sistem tur-retur, pe 8 și 15 mai.

Dacă își vor câștiga meciurile, CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni în dublă manșă (22 și 29 mai) în finala barajului pentru promovare. „Militarii” vor fi gazde în tur, iar partida s-ar putea juca pe noul stadion din Ghencea.

VIDEO Bogdan Bucur, primul „trădător” pe axa Dinamo - Steaua: „Iubesc Steaua. Iubesc Dinamo. Mi-e imposibil să aleg între ele!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.