Liga 1

Moment de spaimă la Astra - Poli Iași: Brănescu, schimbat după ce a fost făcut KO de un adversar » Primul verdict în cazul accidentării

+6 Foto
Laurențiu Brănescu, întins pe gazon în Astra - Poli Iași // foto: captură Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 mai 2021

Meciul dintre Astra și Poli Iași (scor 0-2 la pauză), din etapa 5 a play-out-ului, a fost întrerupt timp de câteva minute spre finalul primei reprize, după o ciocnire serioasă între doi jucători.

În minutul 38, la capătul unui corner al giurgiuvenilor, Laurențiu Brănescu a fost lovit de Daniel Graovac cu piciorul în figură, în timp ce a respins balonul departe de propriul careu. 

Laurențiu Brănescu, accidentat în Astra - Poli Iași

Portarul Iașului a rămas întins pe gazon, iar arbitrul a solicitat intervenția imediată a medicilor. După ce i s-a oferit primul ajutor pe teren, Brănescu a fost înlocuit cu Ianoș Brînză, în minutul 40.

„Centralul” Sorin Costreie a fost înconjurat de jucătorii Politehnicii, care cereau „roșu” pentru fundașul fundașul bosniac, dar arbitrul a scos din buzunar doar cartonașul galben. Brănescu ar fi suferit o fractură de piramidă nazală, potrivit comentatorului DigiSport al partidei.

Drept consecință, prima parte a fost prelungită cu 3 minute. Poli Iași a fost excelentă în primul act și a înscris de două ori, prin Răzvan Onea (minutul 22) și Passaglia (34).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.