Liga 1

FCSB - CFR 1-1. Gafă incredibilă a lui Vlad, în minutul 90+3! Burcă egalează dramatic și o păstrează pe CFR în fruntea Ligii 1

FCSB - CFR Cluj 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 May 2021

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 5 din play-off. „Feroviarii” rămân primii în clasament, datorită golului marcat de Andrei Burcă în prelungiri.

Florin Tănase, golgeterul la zi al campionatului, cu 22 de reușite, părea să o readucă pe FCSB în fruntea play-off-ului. În minutul 19 a transformat un penalty scos tot de el, după o fază în care tabăra gazdelor a cerut și eliminarea lui Andrei Burcă, cel care avea să devină eroul partidei. 

Jocul a continuat la o intensitate ridicată, cu multe dueluri la limita regulamentului. FCSB s-a apărat sus, nu a renunțat la atac, și a ținut de rezultat. Un alt moment discutabil a avut loc în minutele de final, când Ciprian Deac a fost lovit în careu de Adrian Șut. „Centralul” Petrescu nu a putut observa corect contactul și a lăsat jocul să meargă.

Final dramatic în FCSB - CFR Cluj

Când gazdele se pregăteau de sărbătoare, Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul celor de la FCSB a fost păcălit de traiectoria căpătată dintr-o bucată de pământ. Este a doua gafă majoră comisă de Vlad, după cea din meciul cu Craiova, când a scăpat un șut slab trimit de Nistor de la mare distanță.

CFR Cluj își păstrează poziția de lider în play-off. Cu 5 etape rămase de disputat, echipa antrenată de Edi Iordănescu are un avans de două lungimi față de rivala FCSB și de 5 față de CS Universitatea Craiova

FINAL » FCSB - CFR Cluj 1-1

  • Au marcat: Fl. Tănase 19 (pen.) / A. Burcă 90+3

FCSB - CFR Cluj, echipe de start:

FCSB: A. Vlad - Haruț, I. Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, G. Simion, I. Vînă - Moruțan, Fl. Tănase, Oc. Popescu 
Rezerve: Straton - L. Filip, Ov. Perianu, Oaidă, Olaru, Musi, Istrate, A. Șut, A. Niță 
Antrenor: Toni Petrea

  • Închizătorul Gabriel Simion nu a mai fost titular la FCSB, în campionat, de pe 7 februarie, de la un eșec 0-1 cu Clinceni.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora - Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea - Deac, Debeljuh, Costache 
Rezerve: Sandomierski - Susic, Vinicius, Hoban, Itu, Chipciu, Păun, Omrani, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

STADION: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
ARBITRU: Radu Petrescu // A1: Mircea Grigoriu, A2: Florin Danșa

Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.