Liga 1

Fotbalistul care a schimbat fața lui Dinamo: „Arată altă siguranță cu el!”

Dinamo a învins-o pe Viitorul, scor 2-1. Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a marcat primul gol pentru „câini” și a fost lăudat de Ionel Dănciulescu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 mai 2021

Dinamo a învins-o pe Viitorul, scor 2-1. Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a marcat primul gol în tricoul „câinilor” și a fost lăudat de Ionel Dănciulescu. 

Raul Albentosa este cel mai important transfer reușit de Dinamo, după ruptura de Pablo Cortacero. Fundașul central trecut pe la Malaga, Deportivo sau Derby a devenit rapid liderul defensivei, lucru remarcat de Ionel Dănciulescu. 

Ionel Dănciulescu îl laudă pe Albentosa

„O partidă bună, chiar dacă n-au fost multe situații în prima repriză. A fost o singură lovitură de cap. În partea secundă a fost mai animat, cu situații la ambele porți. Dinamo a câștigat meritat. 

De Albentosa nu s-a spus nimic rău până acum, el chiar s-a integrat bine. Sistemul defensiv arată altă siguranță cu el în echipă. Cu Voluntari și astăzi a arătat mult mai bine echipa, față de alte meciuri în care s-a jucat cu 3 fundași centrali”, a declarat Ionel Dănciulescu, la „Digi Sport Special”.

Raul Albentosa

Citește și alte știri din play-out:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.