Liga 1

Marinos Ouzounidis nu s-a ferit de cuvinte, după înfrângerea cu Clinceni: „Am obținut ce am meritat! Cel mai prost joc”

+8 Foto
Academcia Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Marinos Ouzounidis (52 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 mai 2021

Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Marinos Ouzounidis (52 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. 

„Am obținut ceea ce am meritat. Rezultatul e corect. Nu am jucat ce știm, nu ne-am făcut jocul și am comis multe greșeli . Jucăm din 3 în 3 zile, nu prea îți dai seama în ce condiție fizică vor fi jucătorii. Nu am aplicat ce am discutat înaintea meciului. Am vorbit să facem adversarii să alerge după minge. În schimb, am pierdut multe baloane. Rezultatul e corect, repet.

Clinceni a meritat. Nu am zis nimic despre titlu nici până acum, nu o voi face nici azi. Trebuie să ne facem jocul și să ne recăpătăm agresivitatea. Azi a fost un joc foarte prost pentru noi! Cel mai prost din mandatul meu. Am simțit echipa vlăguită. Jucătorii au făcut și meciuri bune, așa că trebuie să fim împreună. Câștigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă”, a declarat Ouzounidis, la Look Sport+. 

FOTO Cele mai interesante imagini din Clinceni - Craiova

+8 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Citește și alte știri din play-off: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.