Liga 1

Culisele rupturii Bergodi - Craiova: „Rotaru ar fi zis: «Dacă nu îl iei pe Papură, eu nu îl aduc pe el»”

Cristiano Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 mai 2021

Invitat la GSP Live în această dimineață, Renzo Rossi, fost colaborator al lui Cristiano Bergodi, a oferit detalii neștiute despre perioada petrecută de antrenorul italian la CS Universitatea Craiova.

Numit antrenor principal la Craiova în mai 2020, Bergodi a fost la un pas de a-i face pe olteni campioni după un play-off de vis. Sub comanda italianului, „leii” au câștigat 14 din cele 18 meciuri jucate, astfel că anunțul demisiei lui Bergodi a fost unul surprinzător.

Renzo Rossi: „Rotaru ar fi răspuns că «dacă tu nu îl iei pe Papură, eu nu îl aduc pe Renzo»”

>

Prezent în studioul GSP Live, Renzo Rossi, fostul „secund” al lui Bergodi, a povestit ce ar fi dus la plecarea lui Bergodi. Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, ar fi încercat să îl impună în staff pe Corneliu Papură (47 de ani), cel care a devenit „principal” după demisia lui Bergodi. 

„Cred că Bergodi nu a fost adus cu dorință maximă la Craiova. Sunt lucruri foarte greu de gestionat acolo. Foarte multe persoane l-au întrebat pe Cristiano de ce nu mă aduce, că l-aș putea ajuta. Din ce mi-a povestit Cristiano, într-o discuție cu domnul Rotaru l-a întrebat de mine, de ce nu vin? Rotaru i-a spus «de ce nu îl aduci în staff pe domnul Papură?». 

Cristiano a zis că are staff-ul lui, că lucrează cu staff-ul lui. «Dacă Papură vrea să vină la antrenamente, nu e problemă, dar atât». «Ce facem cu Renzo, când vine?», a întrebat Cristiano. Domnul Rotaru i-ar fi răspuns că «dacă tu nu îl iei pe Papură, eu nu îl aduc pe Renzo». Cred că, una peste alta, Cristiano a plecat în momentul potrivit”, a spus Rossi la GSP Live. 

Cristiano Bergodi a demisionat de la Craiova în noiembrie 2020, după o înfrângere cu Chindia Târgoviște, 0-1.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.