Liga 2

Mititelu Jr. a comandat cea mai scumpă șampanie, cu imnul Ligii Campionilor pe fundal: „Cum poți să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape când tu faci asta?!”

Adrian Mititelu jr.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 mai 2021

Adrian Mititelu jr., patronul FC U Craiova, a petrecut un weekend de pomină în stațiunea Mamaia, după ce echipa sa a câștigat cu CS Mioveni (4-2) și a făcut un pas mare către promovarea în Liga 1.

Șeful de la FC U Craiova a „evadat” pe litoral în weekend, dar nu a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor. Aflat în compania unui grup de prieteni, Mititelu jr. a comandat câteva sticle scumpe de șampanie, care i-au fost aduse cu imnul Ligii Campionilor pe fundal.

Mititelu Jr., spectacol la Mamaia

Mititelu jr. a sărbătorit parcursul bun al echipei sale în play-off-ul de promovare. Cu 4 etape rămase, Craiova este prima, având 7 puncte avans față de primul loc de baraj.

Aseară am auzit că Adrian Mititelu jr. e în Mamaia într-un club, cu șampanii scumpe, sărbătorind o promovare încă neobținută matematic. Comportamentul tipic oltenesc, craiovean, în fotbal. Cum poți, ca proprietar al clubului, să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape, să aibă grijă, când tu sărbătorești cu șampanii în public și te etalezi în felul acesta? Toată lumea înțelege că sezonul e terminat. 
- Remus Răureanu, jurnalist GSP, la GSP Live

Mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.