Liga 1

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

Florin Tănase, căpitan FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 mai 2021

Suporterii celor de la FCSB i-au cerut căpitanului Florin Tănase (26 de ani) și coechipierilor săi să se treazească, înainte de meciul cu CFR Cluj, din etapa 5 a play-off-ului.

Derby-ul dintre FCSB și campioana ultimelor trei sezoane va stabili cine va conduce clasamentul la finalul etapei 5. Duelul este crucial pentru FCSB, care a pierdut fotoliul de lider după două meciuri foarte slabe, cu Sepsi (1-2) și Universitatea Craiova (0-2). Meciuri în care Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, a avut un randament sub așteptări.

Tornado 47, grupare a suporterilor lui FCSB, îi cere lui Tănase să se trezească, și să își deștepte și coechipierii.

Suporterii FCSB, avertisment pentru Florin Tănase

Capitanul e cel care trebuie sa "trezeasca" echipa din momentele dificile. Capitanul e cel care revigoreaza echipa. Capitanul e cel care vorbeste cu jucatorii si le ridica moralul. Capitanul e cel care face diferenta pe teren, ca si valoare. 

Asa capitani au fost Radoi, Bourceanu, Pintilii, ca sa-i amintim doar pe cativa din ultimii capitani ai STELEI. Fii ca ei, capitane ! Capitane, trezeste-te si trezeste si baietii pana nu e prea tarziu !! 

Barem in ceasul al 12-lea sa-si dea seama jucatorii ce inseamna STEAUA, unii dintre jucatori se pare ca nu constientizeaza asta. Tu, CAPITANE, tu trebuie sa fii cel ce da desteptarea, fiind si golgheterul campionatului. 
TU, TANASE, CAPITANE, ESTE TIMPUL TAU, ACUM !!
- Facebook @ Tornado 47

21 de goluria înscris Florin Tănase în acest sezon de Liga 1

VIDEO. Toate informațiile despre FCSB - CFR Cluj

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.