Liga 1

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Ionuț Vînă (26 de ani), mijlocaș central, revine în primul „11” al lui FCSB pentru meciul cu CFR Cluj. Iar la bucureșteni prinde contur un nou obicei: părerile lui Ilie Dumitrescu sunt puse imediat în practică de Gigi Becali!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 mai 2021

Ionuț Vînă (26 de ani), mijlocaș central, a revenit în primul „11” al lui FCSB pentru meciul cu CFR Cluj, 1-1. Iar la bucureșteni a prins contur un nou obicei: părerile lui Ilie Dumitrescu sunt puse imediat în practică de Gigi Becali!

Ilie Dumitrescu, fost mare fotbalist, n-a înțeles de ce Vînă nu a apărut în formula lui FCSB pentru deplasarea de la Craiova, pierdută de roș-albaștri cu scorul de 0-2.

„Vînă de ce nu joacă? Nu se pregătește, n-a dat randament sau ce? Aleg să folosească un copil, pe Niță, pentru un meci așa de important. N-are experiență. Puteau să-l pună pe Moruțan în linia de 3 din față și pe Vînă la mijloc, sau Oaidă. Soluții aveai, inclusiv Vînă extremă”, a declarat Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Cu CFR, FCSB a început din primul minut cu fostul jucător al Viitorului. În Liga 1, Vînă a jucat titular ultima dată pe 13 martie (1-0 vs. UTA, la Arad).

Ilie Dumitrescu l-a băgat în echipa lui FCSB și pe Istrate

Ilie Dumitrescu spusese pe 7 martie într-o emisiune la Digi Sport că „au acolo un atacant interesant, masiv, puternic, l-am văzut în toamna trecută jucând, a și marcat un gol. Nu l-am mai văzut, dar cred că ar merita și el mai multe șanse, îl cheamă Istrate”. 

Imediat, patronul FCSB a decis să-l folosească și după numai 6 zile a fost introdus la pauză în deplasarea de la Arad, cu UTA. Ulterior, a ajuns să evolueze în meciurile cu adversari importanți: Craiova, CFR și Botoșani.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.