Liga 1

„În vară s-a terminat” » Edi Iordănescu, discurs de adio în vestiarul lui CFR Cluj! GSP a aflat dorința antrenorului

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a ținut un discurs de adio jucătorilor la antrenamentul de azi. Totuși, intenția tehnicianului este nuanțată.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 mai 2021

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a ținut un discurs de adio jucătorilor înaintea antrenamentului de azi. Totuși, intenția tehnicianului este nuanțată oficial.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Iordănescu a vrut doar să-și mobilizeze elevii pentru acest final de sezon. Nu a luat sub nicio formă decizia de a pleca din Gruia, dovadă că șefii clujenilor nu au fost informați în acest sens până acum.

Edi Iordănescu: „E mai simplu să plec eu”

„Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept. 

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, le-a spus Iordănescu jucătorilor, conform digisport.ro.

Iordănescu a revenit la finalul anului precedent la CFR. Clujenii sunt favoriți la titlu, cu 5 runde înainte de finalul sezonului. Campioana domină play-off-ul, fiind la două lungimi avans față de principala urmăritoare, FCSB.

Au bătut palma! Anunț mare pentru CFR Cluj: „Arlauskis rămâne la noi”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.