Liga 1

CFR Cluj îi dă replica lui MM Stoica: „Să fie supărat pe jucători, nu pe arbitru! Așteptam un meci mai bun al FCSB-ului”

Mihai Stoica a primit replica din partea oficialilor lui CFR Cluj. Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 05 mai 2021

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, îi dă replica lui MM Stoica, cel care a continuat să reclame faptul că Andrei Burcă ar fi trebuit să fie eliminat în derby-ul de luni seara, încheiat 1-1. 

  • CONTEXT: Regulamentul de la faza incriminată de Mihai Stoica e clar: acordarea unui „galben” e o sancțiune disciplinară suficientă, dacă fotbalistul în apărare încearcă să joace mingea. Recent, o fază similară a avut loc și în finala Cupei Spaniei. Și în acel caz, jucătorul care a faultat în poziție de ultim apărător a fost doar avertizat.

Oamenii din anturajul FCSB-ului susțin în continuare că Andrei Burcă, marcatorul golului egalizator, ar fi trebuit să încaseze un cartonaș roșu la faza din prima repriză în care l-a faultat pe Florin Tănase și s-a dictat penalty. Mihai Stoica a fost cel mai vocal, însă Ștefan Gadola crede că oficialul roș-albaștrilor ar trebui să fie mai degrabă supărat pe propriii jucători.

Ștefan Gadola: „MM Stoica să fie supărat pe jucători, nu pe arbitru”

>

„Eu l-am văzut întotdeauna pe Mihai Stoica foarte, foarte dedicat clubului, foarte luptător, dar și foarte subiectiv. Părerea lui e că ar fi trebuit să fie «roșu», dar alții spun că nu trebuia. Nu trebuie să fie atât de supărat pe acea fază. Sincer, mai bine ar trebui să fie supărat pe jucători. Eu mă așteptam la un meci mai bun al FCSB-ului”, a declarat Ștefan Gadola, la GSP Live.

Ștefan Gadola: „De penalty-ul lui Deac ce să mai spun?”

„Am ascultat părerea unor profesioniști în acest domeniu și am înțeles că nu trebuia neapărat cartonaș roșu. A fost un fault dur, dar nu era de «roșu». Nu era cazul de așa ceva. Am văzut și eu faza de mai multe ori, n-a fost un fault dur. De penalty-ul lui Deac ce să mai spun? E normal ca arbitrii să nu vadă absolut totul, nu poți avea o vedere de 360 de grade. 

E păcat că nu avem VAR. Noroc că am egalat. Dacă nu, într-adevăr, eram supărați, mai ales că am ieșit cu acea declarație în care am spus că am fost dezavantajați. S-ar fi umplut paharul!”, a mai spus Gadola. 

MM Stoica recunoaște că a fost penalty pentru CFR Cluj! 

Mihai Stoica a contestat vehement faptul că Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Burcă, în schimb, a admis că adversara trebuia să primească un penalty la duelul dintre Șut și Deac

„E evident faultul din imprudență comis de Șut asupra lui Deac, e clar penalty în favoarea CFR, doar că, dacă CFR juca din minutul 19 în 10, nu cred că mai ajungea prin careul nostru. Și în 11 a ajuns cam rar. Spre deloc", a scris MM pe facebook, după care s-a referit și la modul în care s-a jucat meciul, dar și la problemele de lot pe care le are FCSB și gafa lui Vlad.

5a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Radu Petrescu pentru modul în care a arbitrat FCSB - CFR 1-1, ceea ce înseamnă prestație slabă

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.