Liga 1

FCSB, decimată înaintea deplasării de la Botoșani: „Am pierdut chiar 3 jucători în meciul cu CFR”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 mai 2021

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, are mari probleme de efectiv, înaintea meciului cu FC Botoșani, din runda cu numărul 6 a play-off-ului. 

  • FC Botoșani - FCSB e joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Derby-ul cu CFR Cluj a lăsat urme serioase în lotul lui Toni Petrea. Andrei Miron a părăsit terenul accidentat în prima repriză, Adrian Șut a intrat cu probleme medicale, la menisc, și nu este refăcut, iar golgeterul Florin Tănase a văzut un cartonaș galben și este suspendat. Cei 3 se adaugă absențelor de lungă durată.

FCSB, decimată înaintea meciului cu FC Botoșani

„Am pierdut nu numai un jucător, am pierdut chiar trei în meciul cu CFR. Pe Miron, Șut și Tănase, care e suspendat. Absențele lor sunt foarte importante, și așa suntem foarte puțini. Am încredere că cei care vor intra pe teren vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga mâine seară. Nu ne-am putut antrena, am făcut o alergare (n.r. din cauza programului)”, a spus Toni Petrea, într-o conferință de presă. 

Darius Olaru, gata pentru meciul cu Botoșani

Darius Olaru a revenit după accidentare. A fost introdus în minutul 51 al remizei cu CFR Cluj, iar semnele au fost bune. Mijlocașul e pregătit să înceapă titular la Botoșani. 

„Mă bucur că a revenit, mă bucur că a trecut cu bine perioada de recuperare pe care a avut-o. Din spusele staff-ului medical și chiar și ale lui, se pare că este refăcut. E un oarecare risc, dacă poate să cadă pe acel umăr, să fie o problemă. Cred că va fi totul în regulă. Din nefericire pentru noi, nu știu câți jucători vom putea recupera până la finalul acestui sezon. Va trebui să ne descurcăm cu ce avem, să strângem rândurile și să încercăm să scoatem maxim de la fiecare joc”, a mai spus Petrea. 

VIDEO Ce a remarcat Adrian Poroumboiu în ultimul meci al celor de la FCSB

>

Citește și alte știri din play-off:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.