Liga 1

Croitoru, ofensivă totală înaintea duelului cu FCSB: „Jucătorii mei ar trebui să își amintească asta”

Partida dintre FC Botoșani și FCSB are o miză specială pentru Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul clubului moldovean.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 May 2021

Partida dintre FC Botoșani și FCSB are o miză specială pentru Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul clubului moldovean. 

  • FC Botoșani - FCSB e joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro.

FC Botoșani are un palmares dezastruos în meciurile directe cu FCSB. A câștigat o singură dispută directă din momentul promovării în Liga 1, iar Marius Croitoru vrea să strice tradiția și să îndepărteze orice urmă de speculație. 

FC Botoșani - FCSB. Marius Croitoru iese la atac 

„Este o dorinţă mare de victorie ca de fiecare dată, dar cu un plus pentru că aş vrea să scăpăm odată de această problemă pe care o au mulţi, cum că noi suntem echipa FCSB-ului şi le dăm meciurile. De asta îmi doresc enorm de mult să câştigăm şi să punem capăt acestor speculaţii. Pur speculaţii, pentru că nu au nici măcar un sâmbure de adevăr.

Jucătorii mei ar trebui să îşi aducă aminte ce au scris ziarele după meciul cu FCSB de la Giurgiu. Iar asta ar trebui să-i motiveze la maximum. Aşa ceva nu ar trebui să se mai repete pentru că se aruncă noroi în munca lor. Aşa că trebuie să dea totul, absolut totul pentru fiecare metru de teren. Va fi totul pe atac pentru că vreau să câştig.”, a spus Marius Croitoru, într-o conferință de presă.

Cu siguranţă cei de la FCSB nu mai pot fi aceiaşi fără Florin Tănase. El este golgheterul la zi al Ligii 1, are 22 de goluri marcate, ceea ce înseamnă foarte mult. Şi atunci se va resimţi, va fi o pierdere.
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO Marius Croitoru despre viitorul său la Botoșani: „Când m-a pus antrenor, domnul Iftime și-a asumat un mare risc”

>

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.