Liga 1

Mihai Eșanu surprinde, după a 3-a victorie consecutivă a lui Dinamo: „Nu era nevoie de schimbarea antrenorului pentru asta”

Mihai Eșanu (22 de ani) spune că jucătorii ar fi trebuit să rezolve pe cont propriu problemele de atitudine, fără a fi nevoie de venirea lui Dusan Uhrin.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 mai 2021

Dinamo a învins-o pe Poli Iași, scor 2-1, și părăsește zona locurilor retrogradabile din play-out. Mihai Eșanu (22 de ani) spune că jucătorii ar fi trebuit să rezolve pe cont propriu problemele de atitudine, fără a fi nevoie de venirea lui Dusan Uhrin. 

Portarul Mihai Eșanu a revenit după o accidentare în urmă cu 3 etape. Din acel moment, „câinii” au câștigat toate partidele, împotriva celor de la Voluntari, Viitorul și Poli Iași.

Mihai Eșanu: „Nu era nevoie de schimbarea antrenorului”

„Un succes foarte important. Ne bucurăm foarte mult că am avut acest declic. Știam că asta ne trebuie. Nu am jucat rău nici înainte, aveam nevoie doar de mai multe încredere. Nu știu, domnul Uhrin a schimbat atitudinea, dar nu cred că era nevoie de schimbarea antrenorului pentru asta, trebuia să strângem noi rândurile și să legăm niște victorii. 

Știam că cei de la Iași sunt periculoși la fazele fixe și că pot face diferența pe un teren de acest gen. A fost dificil și cu vântul. Avem numai finale până la final. Sper să ne recuperăm și să câștigăm la Hermannstadt”, a spus Mihai Eșanu, după meci, la „Digisport Special”.

Citește și alte știri din play-out:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.