Liga 1

Ghinioanele se țint lanț de olteni! Ouzounidis, forțat să improvizeze în Sepsi - Craiova: încă un fotbalist important s-a accidentat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 mai 2021

Marinos Ouzounidis a fost lovit de ghinion în repriza secundă a meciului Sepsi - CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0. Planurile antrenorului grec au fost date peste cap de accidentarea lui Ștefan Vlădoiu (22 de ani).

CS Universitatea Craiova a început partida cu Alexandru Cîmpanu și Ionuț Mitran, în postura de jucători eligibili pentru regula U21. Cel din urmă a fost schimbat după doar 3 minute, cu Ovidiu Bic

Ouzounidis, probleme în Sepsi - Craiova

În tentativa de a egala, Ouzounidis a schimbat sistemul după exact o oră de joc. Asta a presupus intrarea lui Ștefan Vlădoiu în locul lui Cîmpanu. După doar două acțiuni, apărătorul dreapta a cerut schimbarea și a fost urcat direct în ambulanța prezentă la stadion. 

Asta a compromis planurile antrenorului grec. A fost forțat să efectueze ultima schimbare și să introducă singurul fotbalist de pe bancă eligibil pentru regula U21, pe Ștefan Baiaram. Acesta vine după o accidentare și nu este complet refăcut.

Citește și alte știri play-off:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.