Nationala

Victor Pițurcă și-a stabilit marele obiectiv al carierei: „Visul meu e să duc România la un Campionat Mondial”

Pițurcă spune că și-ar dori să califice naționala la un Campionat Mondial,

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 mai 2021

Victor Pițurcă (64 de ani) a vorbit despre viitorul său și spune că ar vrea să ducă naționala României la un Campionat Mondial.

Selecționer în trei perioade (1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014), Pițurcă a calificat România la EURO 2000, EURO 2008 și a condus naționala în prima parte a campaniei de calificare la EURO 2016, însă spune că regretă că nu i-a dus pe tricolor la un Mondial.

Pițurcă spune că și-ar dori să califice naționala la un Campionat Mondial, dar pentru moment nu ar accepta o ofertă de la FRF.

Victor Pițurcă: „Visul meu e să duc naționala la un Mondial”

„Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Visul meu este să duc naționala la un Mondial.

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult! După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu, să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc... La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională.

În momentul de față nu aș accepta să preiau naționala. Aș accepta și o echipă națională, dar nu orice fel de națională. M-am săturat să fiu outsider. Tot timpul, cât am fost la națională, noi nu am fost favoriți niciodată”, a spus Pițurcă, potrivit as.ro.

1998este anul ultimei participări a României la un Campionat Mondial

Clasamentul Grupei J din preliminariile pentru CM 2022

VIDEO Mihai Bendeac față-n față cu Victor Pițurcă: „Era într-un magazin de cravate, m-am simțit penibil, a fost oribil”

>

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.