Liga 2

Dispare „Justice For Craiova” de pe tricoul lui FC U Craiova 1948 în Liga 1? Răspunsul oferit de Adrian Mititelu Jr

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  joi, 06 mai 2021

Adrian Mititelu jr se ocupă de destinul formației U Craiova, în lipsa tatălui său, arestat la finalul anului trecut. Patronul echipei oltene a vorbit despre logoul ”Justice For Craiova”, imprimat pe fața tricoului de joc al liderului din Liga a 2-a. Nu va renunța la acest „simbol” indiferent de suma pe care ar primi-o de la un posibil sponsor principal. 

>

- Liga 1 va aduce, pe lângă drepturile TV, mai mulți bani din sponsorizări. Vă simțiți blocați pe această linie? 
- Nu, deocamdată la Craiova lucrurile s-au liniștit. Banii care vin din drepturile TV ar trebui să reprezinte doar 25% din bugetul unui club care vrea să intre în play-off și să aibă performanțe. Parcă de la televiziuni vine în jur de un milion și jumătate când promovezi. E o sumă importantă, însp nu e nici pe departe de ajuns ca să supraviețuiești în Liga 1. Noi avem un contract de sponsorizare cu o firmă din București, deocamdată. E unul normal, nu vă gândiți la cine știe ce cifre. Sponsorizările reprezintă acum cam 2% din buget. Odată ce am intra în Liga 1, normal că vrem să atragem sponsori și mai puternici.

- Ați renunța la logoul "Justice for Craiova", dacă vine un sponsor puternic, cu foarte mulți bani? 
- Aș renunța în momentul în care s-ar face dreptate. Dar probabil că vom muri cu acel logo pe piept. Pentru că ne reprezintă. Acest logo a apărut acum 10 ani, când s-a creat un spirit și o emulație. Din 2013, când s-a înființat cealaltă echipă din oraș, o parte dintre suporteri s-au îndreptat spre ea. Totuși, cei mai mulți, cei mai fanatici, au rămas alături de noi, cu acest "Justice for Craiova" în minte.

- E o victorie și că ați ajuns să jucați pe noul stadion? 
- N-aș zice o victorie, e un lucru normal. Ar fi trebuit să jucăm aici de mai demult. Faptul că jucăm fără spectatori e un minus. Imaginați-vă ce ar fi fost la meciurile importante cu stadionul plin...

CITEȘTE AICI ALTE ȘTIRI DESPRE FCU CRAIOVA 1948:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.