Liga 1

Vlad și-a mai spălat din păcate: intervenție miraculoasă în FC Botoșani - FCSB

În minutul 82 al meciului FC Botoșani - FCSB (runda #6 a play-off-ului din Liga 1), la scorul de 3-1 pentru oaspeți, Andrei Vlad a avut o intervenție salvatoare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 May 2021

În minutul 82 al meciului FC Botoșani - FCSB 1-3 (runda #6 a play-off-ului din Liga 1), Andrei Vlad a avut o intervenție salvatoare.

La un corner expediat de Jonathan Rodriguez, Vlad și-a salvat echipa cu un reflex fabulos, reușind să repingă reluarea din 4 metri a lui Andrei Chindriș (foto).

FCSB. Andrei Vlad vine după două erori decisive

Runda trecută, când FCSB se pregătea de sărbătoare cu CFR Cluj (1-1), Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul ros-albaștrilor a fost păcălit de traiectoria căpătată de balonul sărit ciudat dintr-o bucată de pământ și a rămas blocat pe linia de fund.

Contra Craiovei (0-2), Vlad a gafat decisiv la golul doi, izbutit de Nistor. Goalkeeperul a apreciat greșit traiectoria balonului șutat de la distanță, mingea l-a izbit în mâna stângă și s-a dus în plasă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.