Liga 1

FC Botoșani - FCSB 1-3. Valeriu Iftime a intrat la GSP Live, imediat după fluierul final: „Mi-e lehamite”

+13 Foto
Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, dă vina pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru, pentru eșecul cu FCSB, scor 1-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 mai 2021

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, dă vina pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru și pe „greșelile impardonabile” ale fundașului Braun pentru eșecul cu FCSB, scor 1-3.

„Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații. Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!”, a spus Iftime, la GSP Live.

VIDEO Valeriu Iftime, intervenția după Botoșani - FCSB

>

„Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj... Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi”, a comentat patronul celor de la Botoșani.

Noi avem un complex față de FCSB. Am jucat prost 30 de minute, apoi am încercat să jucăm fotbal. Vrem să o facem, dar mai și greșim. Cred că merităm locul 4, dar cu asemenea evenimente e greu.
- Valeriu Iftime

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - FCSB

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.