Liga 1

Panduru, laude pentru doi jucători de la FCSB după victoria de la Botoșani! Apreciază o decizie luată de roș-albaștri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 mai 2021

După victoria obținută de FCSB pe terenul lui FC Botoșani, 3-1, Basarab Panduru l-a lăudat pe mijlocașul Octavian Popescu (18 ani), care a marcat primul gol al meciului, dar și pe Darius Olaru (23 de ani).

În plus, fostul internațional a apreciat și staff-ul de la FCSB, fiind de de părere că decizia de a miza pe Popescu chiar dacă randamentul acestuia a scăzut a fost una inspirată.

Basarab Panduru, laude pentru Octavian Popescu: „Este din nou periculos”

„Poate Octavian Popescu nu juca bine la un moment dat, dar l-au lăsat în continuare. Au făcut bine? Până la urmă, poate că da! Omul şi-a revenit și îmi place că începe să dea şi goluri. A jucat, şi-a revenit este din nou periculos. La FCSB este foarte important ca cei care sunt în vizorul echipelor din străinătate să joace meci de meci”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Panduru: „Olaru e important pentru FCSB”

„Olaru a fost oscilant, dar înspre bine. E prezent în mai toate fazele periculoase ale echipei. E foarte periculos, e un jucător foarte important pentru FCSB. Nu cred că se poate compara cu Moruțan pentru că are un altfel de stil. Moruţan e foarte tehnic, iar Olaru ştie un singur lucru, când are mingea la picior se duce spre poartă”, a adăugat fostul jucător.

VIDEO Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, supărat pe arbitraj după partida pierdută cu FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.