Liga 1

Cornel Dinu a remarcat schimbarea făcută de Uhrin la Dinamo: „Şi-a dat seama de piesele de care dispune”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 mai 2021

După 2-1 cu Poli Iași, Dinamo a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 și a ieșit din zona fierbinte a play-out-ului.

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a analizat prestațiile „câinilor” și l-a lăudat pe antrenorul ceh Dusan Uhrin pentru modul care în care schimbat fața echipei.

Cornel Dinu, laude pentru Dusan Uhrin: „Dă dovadă de inspirație”

„Dinamo pare într-o creștere de realism de joc. Spuneam că Uhrin nu cunoaște încă ce capacitate are lotul, dar acum cred că şi-a dat seama ce oameni are şi ce poate să facă.

A reuşit antrenând un sistem de blocaj defensiv foarte realist, adică trei apărători centrali, trei mijlocaşi al căror aport este mai mult defensiv, doi jucători în benzi, Sorescu și Filip, şi cu unul sau doi atacanți. Şi-a dat seama de piesele de care dispune şi dă dovadă de inspirație!

Ştie că dacă nu poate să atace, măcar să se închidă. Face un bloc compact în fața careului şi încearcă să recupereze rapid. E o judecată practică și realistă, care, în condițiile campionatului nostru şi ale lui Dinamo, dă roade”, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Hermannstadt

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.