Campionate

Nagelsmann și-a făcut planurile pentru Bayern Munchen! Prima țintă: un om de la Barcelona

Julian Nagelsmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 mai 2021

Julian Nagelsmann (33 de ani) va pleca de la RB Leipzig la finalul acestui sezon, urmând a o antrena pe Bayern din stagiunea următoare.

Antrenorul neamț a semnat cu Bayern Munchen până în 2026 și deja a planificat prima mutare. ESPN, citat de Mundo Deportivo, scrie că Nagelsmann este interesat de un om de la Barcelona.

Nagelsmann vrea un om de la Barcelona la Bayeren Munchen

Astfel, antrenorul l-ar dori pe secundul lui Ronald Koeman, Alfred Schreuder. Cei doi au lucrat împreună la Hoffenheim, iar Nagelsmann este de părere că ar fi omul potrivit pentru a-l ajuta la noua echipă.

Schreuder a venit la Barcelona la începutul acestui sezon și mai are contract cu formația catalană până la finalul lui iunie 2022, la fel ca Ronald Koeman, astfel că, dacă va pleca la Bayern va trebui să negocieze cu formația blaugrana.

Nagelsmann, 30 de milioane clauze în total!

Antrenorul de 33 de ani, născut în Bavaria, a semnat pe 5 sezoane și campioana Germaniei plătește 25 de milioane de euro, clauza de reziliere. De cinci ori mai mult decât suma plătită de RasenBallsport lui Hoffenheim în 2019. Deși are doar o semifinală de Ligă, e cel mai scump antrenor din istoria Bundesligii și a fotbalului mondial!

VIDEO Barcelona a câștigat Cupa Spaniei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.