Liga 1

Schimbare de antrenor în Liga 1 » Conducerea nu a mai răbdat + Înlocuitor-surpriză!

Bogdan Andone (al doilea din stânga) și staff-ul său de la FC Voluntari // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 mai 2021

Bogdan Andone (46 de ani) a fost îndepărtat din funcția de antrenor de la FC Voluntari. În locul său vine Liviu Ciobotariu (50). 

FC Voluntari a decis să încheie colaborarea cu Bogdan Andone, după seria de rezultate negre din ultima perioadă. Cu 3 înfrângeri consecutive, ilfovenii au căzut pe loc de baraj, lucru ce a fost fatal carierei lui Andone la Voluntari.

Potrivit Telekom Sport, conducerea de la FC Voluntari a luat decizia de a-l demite pe Andone, acesta urmând a fi înlocuit cu Liviu Ciobotariu, ultima dată antrenor la Hermannstadt.

FC Voluntari anunță că a a semnat un contract, până la finalul sezonului 2021/2022, cu antrenorul Liviu Ciobotariu. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi va avea în componența staff-ului său pe Adrian Iordache-antrenor secund, Alessandro Caparco-antrenor de portari si Lucian Păun-preparator fizic
Comunicatul lui FC Voluntari

Bogdan Andone, înlocuit cu Liviu Ciobotariu la FC Voluntari

„Ciobi” a semnat deja un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, urmând ca înțelegerea să fie prelungită, cu condiția ca Voluntari să rămână în prima ligă. 

Bogdan Andone a ajuns la Voluntari la finalul anului 2020 și i-a pregătit pe ilfoveni timp de 21 de meciuri. Cu el la cârmă, FC Voluntari a câștigat de 6 ori, a remizat tot de atâtea ori și a pierdut 9 meciuri.

Surprinzător este numele ales să îl înlocuiască pe Andone, din moment ce Liviu Ciobotariu nu a avut un mandat de succes la Hermannstadt. Cu el „principal”, sibienii au câștigat doar un meci din cele 12 jucate și au pierdut 6!

Liviu Ciobotariu va avea 3 meciuri la dispoziție pentru a o salva pe FC Voluntari. În etapele rămase, ilfovenii vor înfrunta Chindia, Astra și UTA.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.