Liga 1

Marius Croitoru a erupt după eșecul cu FCSB: „Foarte slab! Nu pot să-mi explic”

+13 Foto
Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, l-a criticat dur pe „centralul” Adrian Cojocaru după eșecul cu FCSB, 1-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 mai 2021

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, l-a criticat dur pe „centralul” Adrian Cojocaru după eșecul cu FCSB, 1-3.

Un început foarte prost de meci pentru noi, 15-20 de minute, după care arbitrul s-a ridicat la nivelul primelor noastre 15 minute! Un arbitraj foarte slab. Nu știu cine îi deleagă, cum. Nu pot să înțeleg! Am penalty pe care nu-l dă, la Roman, și le dă lor penalty care nu este.

Mai mult de atât ce poți să zici? Bravo lor, sunt niște arbitri minunați, cei mai deștepți, cei mai frumoși, cei mai tari din țara asta! Măcar nu mi-a dat galben, din punctul ăsta de vedere... a fost minunat arbitrul”, a declarat Croitoru în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Cojocaru a făcut praf Botoșani - FCSB!

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate de arbitraj din partida FC Botoșani - FCSB 1-3.

Concluziile lui Crăciunescu, în urma analizei efectuate în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1: FC Botoșani a fost văduvită de două penalty-uri, în vreme ce FCSB a primit gratuit un „11 metri”, cel de-al doilea. De asemenea, moldovenii au fost iertați de două eliminări după două faze la limită, judecate în favoarea lor - detalii, pe larg, AICI!

9 victoriiși o remiză are FCSB în cele 10 deplasări de la Botoșani

Valeriu Iftime a intrat la GSP Live, imediat după fluierul final: „Mi-e lehamite”

>

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - FCSB 1-3:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.