Liga 1

Provocarea lunii la Dinamo » Fanii trebuie să strângă rapid 200.000 de euro

Dinamo are nevoie de 200.000 de euro // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 May 2021

Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună în Liga 1, cu trei victorii la rând, dar pentru fanii-acționari se anunță o perioadă dificilă.

  • Dinamo joacă azi cu Hermannstadt de la ora 21:15, în etapa #7 din play-out. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1.

Pe lângă problemele cu Jordan Mustoe, fotbalist cu care Dinamo se judecă la după ce a fost acuzată că i-a falsificat semnătura în momentul rezilierii, echipa alb-roșie trebuie să facă rost și de o sumă importantă în această lună.

Dinamo are nevoie de 200.000 de euro

Dinamoviștii sunt obligați să facă rost urgent de 200.000 de euro pentru a putea încheia luna mai, banii fiind necesari pentru echipă și rata restantă la ANAF, în baza datoriei pentru complexul sportiv de la Săftica. Iar suma este în plus față de banii din drepturile TV.

„Prin programul DDB asigurăm atât deplasările, cât și primele. Nu trebuie să uităm însă celelalte cheltuieli obligatorii, cum sunt salariile și taxele. Neplata dărilor către stat atrage penalități, în timp ce amânarea salariilor poate duce la pierderea jucătorilor, care devin liberi de contract. Trebuie să achităm cel puțin un salariu la echipă în cel mai scurt timp posibil, precum și ratele către ANAF”, au anunțat fanii DDB, public. 

VIDEO Dinamo, meci important în Liga 1! Totul despre duelul cu Hermannstadt

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.