Liga 1

Scenariu HORROR pentru un titular de la FCSB: ar putea fi indisponbil până la toamnă

Adrian Șut ar putea fi indisponibil o perioadă îndelungtă. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 mai 2021

Adrian Șut (22 de ani), fotbalist de bază la FCSB în ultima perioadă, s-a accidentat și ar putea fi indisponibil până la toamnă.

Tânărul mijlocaș al roș-albaștrilor are serioase probleme la ligamentele genunchiului stâng, durerile acutizându-se după meciul cu CFR Cluj de lunea trecută. Într-un scenariu sumbru pentru cei de la FCSB, Șut ar putea absenta până la toamnă, scrie Fanatik

În următoarea perioadă, Adrian Șut, alături de staff-ul medical de la FCSB, urmează să decidă cum își va gestiona accidentarea de la ligamente. Dacă fotbalistul va decide ca ligamentul să-i fie „lipit”, revenirea în teren ar putea avea loc mult mai repede. În această situație există totuși riscul ca problemele să recidiveze în viitor.

Adrian Șut are 27 de apariții în toate competițiile pentru FCSB în acest sezon, 24 dintre acestea venind în Liga 1. Mijlocașul central nu a înscris niciun gol și n-a reușit vreo pasă decisivă.

Adrian Șut a jucat accidentat în FCSB - CFR Cluj 

Adrian Șut a fost forțat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, scor final 1-1, în ciuda unor probleme medicale. Închizătorul a intrat în minutul 35, în locul lui Gabriel Simion (22 de ani). Gabriel Simion a avut o prestație ezitantă în prima jumătate de oră. A fost depășit în câteva momente și a văzut cartonașul galben în minutul 22. Pentru a nu risca o eventuală eliminare, în minutul 35 a fost înlocuit cu Șut.

Adrian Șut

VIDEO Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, supărat pe arbitraj după partida pierdută cu FCSB: „Mi-e lehamite!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.