Liga 3

Penalty INVENTAT pentru Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu » Decizie de neînțeles a „centralului”: „Ne batem joc?”

+12 Foto
Arbitrul i-a făcut Stelei un penalty cadou. Captură TV Telekom Sport

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 08 mai 2021

Steaua București și-a majorat avantajul în turul „barajului” cu Mostiștea Ulmu dintr-un penalty acordat gratuit de arbitrul Eduard Ioniță.

Simulările și greșelile flagrante de arbitraj din fotbalul românesc nu țin cont de divizie. O astfel de eroare de proporții a avut loc și la meciul dintre Mostiștea Ulmu și Steaua. „Militarii” și-au majorat avantajul în startul reprizei secunde după o fază halucinantă: în minutul 46, Emilian Pacionel, fostul jucător al celor de la FCSB, a simulat în careul celor de la Mostiștea, plonjând fără ca măcar să fi fost atins. Arbitrul Eduard Ioniță n-a ezitat: a dictat penalty, iar același Pacionel a transformat de la punctul cu var. 

  • Capturi TV Telekom Sport

Decizia arbitrului a stârnit un val de proteste de pe banca gazdelor: „Nene, ne batem, cum să dai așa ceva? Trebuie să ai c***e să dai un penalty ca ăsta la un meci de calificare. E fault în atac, i-ai surprins și pe ei, că s-au întors cu spatele. Ne batem joc?”, a protestat antrenorul Vlad Ștef, reacția acestuia fiind surprinsă de cei prezenți la baza „Voința”. 

VIDEO Imagini cu fanii Stelei prezenți la meci

>

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.