Liga 3

Oprița, categoric după victoria Stelei cu Mostiștea Ulmu: „Nu le înțeleg supărarea! Putea fi 6-2 pentru noi”

Articol de Marius Mărgărit, Bogdan Sorocan (video)  —  sâmbătă, 08 mai 2021

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a comentat victoria echipei sale, 2-0 cu Mostiștea Ulmu, în turul primei runde a barajului pentru promovarea în Liga 2.

Partida a fost una tensionată, cu un arbitraj controversat din partea centralului Eduard Ioniță. La finalul meciului, Vasile Târșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului.

Daniel Oprița, declarații după victoria Stelei cu Ulmu: „Acum nu e loc de spectacol”

„Nu le înțeleg supărarea și nici nu vreau! Au fost niște faze controversate! Unele decizii au fost și în defavoarea noastră... Fundașul lor spune că nu l-a atins la faza penalty-ului, dar e atingere. Jucătorul meu zice că l-a atins. Se poate fi o greșeală...

Mă așteptam să fie greu pentru că se vede tracul pe jucători. E presiunea mare! Sper să se descătușeze. Poți fi lider în tot sezonul, dar să pierzi la baraj. Pierzi tot sezonul pentru o zi proastă.

Toți se așteaptă ca noi să jucăm ca Barcelona... Dar trebuie să fim mai pragmatici! Nu e loc de spectacol! Lumea nu înțelege ce presiune e aici. Am încercat să jucăm la rezultat. Nu am făcut un joc foarte bun, dar am avut situații clare de a marca. Putea fi 6-2 pentru noi. Și ei au jucat destul de bine. Nici jucătorii ăștia nu sunt aduși de la Real Madrid, e și presiunea suporterilor. Nu e ușor să joci în Liga 3.

Noi avem cea mai mare presiune, avem cel mai mult de pierdut”,a spus Oprița la finalul meciului. 

>

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Citește mai multe știri despre Mostiștea Ulmu – Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.