Liga 3

Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie

+17 Foto
FOTO: Captură Telekom Sport

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 08 mai 2021

CSA Steaua e cu un pas în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce s-a impus în meciul tur al primei runde, scor 2-0 cu Mostiștea Ulmu.

Partida a fost una controversată, iar gazdele au acuzat la final arbitrajul lui Eduard Ioniță. Cei de la Mostiștea Ulmu au reclamat penalty-ul acordat Stelei la 1-0, după simularea lui Pacionel, dar și faptul că Lucian Acasandrei a fost eliminat pe nedrept.

De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostitștea Ulmu – Staeua

Acasanderi a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 69, dar el și staff-ul gazdelor au protestat vehement, spunând că nu știu când a fost avertizat prima dată.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că, după meci, delegatul echipei ACS Mostiștea Ulmu a aflat din foaia de joc că Acasandrei a luat cartonașe galbene în minutele 57 și 69.

Faza pentru care Acasandrei a luat primul galben a fost una confuză, atât pentru cei prezenți la meci, cât și pentru telespectatori.

Fundașul gazdelor l-a faultat pe Enceanu, la 30 de metri de propria poartă, dar când arbitrul Eduard Ioniță a arătat cartonașul galben nu l-a chemat pe Acasandrei lângă el, ci i-a arătat avertismentul de la depărtare.

Acasandrei îl faultează pe Enceanu // FOTO: Captură Telekom Sport
Arbitrul Eduard Ioniță arată cartonașul galben // // FOTO: Captură Telekom Sport
Acasandrei (încercuit), aflat lângă Gheorghe, numărul 16, este care primește cartonaș galben // FOTO: Captură Telekom Sport

Astfel, cei de la Mostiștea Ulmu au crezut că Alexandru Gheorghe a fost avertizat, așa cum a apărut și grafica meciului.

FOTO: Captură Telekom Sport

VIDEO Daniel Oprița, declarații după victoria Stelei cu Ulmu: „Acum nu e loc de spectacol”

>

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Citește mai multe știri despre Mostiștea Ulmu – Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.