Campionate

Obstacol uriaș pentru Real Madrid în lupta la titlu: Ramos s-a rupt din nou

Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 May 2021

Sergio Ramos (35 de ani) a suferit o nouă accidentare, a 7-a în acest sezon. Real Madrid va fi fără căpitan în acest final de campionat.

Cu o zi înainte de meciul crucial cu Sevilla, Real Madrid a anunțat că Sergio Ramos a suferit o nouă accidentare. Stoperul spaniol a fost diagnosticat cu tendinită la nivelul mușchiului semimembranos din partea posterioară a coapsei stângi. Această accidentare îl va ține departe de teren în acest final de sezon, în care „los blancos” mai au de jucat 4 meciuri, toate extrem de importante în lupta la titlu.

Sergio Ramos s-a accidentat din nou

„Sergio Ramos a simțit o recidivă a ultimei accidentări și este important să îl recuperăm cât mai curând posibil. Zilele trecute (n.r. - cu Chelsea) a jucat pentru că a fost 100% apt, acum problema a revenit și nu vrem să riscăm”, a declarat antrenorul Zinedine Zidane la conferința de presă premergătoare partidei cu Sevilla, care se va juca duminică, 9 mai.

Sergio Ramos a suferit 7 accidentări în acest sezon, plus o infectare cu COVID-19. În total, Ramos a ratat 32 de meciuri, număr care se va ridica la 36 până la finalul stagiunii.

A jucat Ramos ultimul meci la Real Madrid?

Fundașului spaniol îi expiră contractul cu Real Madrid în această vară, astfel că dacă nu va semna prelungirea înțelegerii, ar însemna că partida cu Chelsea din Liga Campionilor, pierdută cu 2-0, ar fi ultima sa apariție în tricoul „blanco”!

21 de meciuria adunat Ramos în acest sezon. A înscris 4 goluri

Mai multe știri din La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.