Liga 1

Panduru a dezvăluit mutarea momentului în Liga 1: „Vor să dea «bomba»!”

Basarab Panduru, analist TV, lansează o ipoteză interesantă: Astra Giurgiu ar vrea să-l schimbe pe antrenorul Eugen Neagoe în acest final de sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 mai 2021

Basarab Panduru, analist TV, lansează o ipoteză interesantă: Astra Giurgiu ar vrea să-l schimbe pe antrenorul Eugen Neagoe în acest final de sezon. Din informațiile GSP, giurgiuvenii negociază cu Ionuț Badea. Panduru s-a referit la o venire a lui Adrian Mutu la Astra, dar șansele sunt minime

Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața Astrei , scor 2-1, în primul duel al zilei din play-out-ul Ligii 1. Rezerva Vlad Morar a adus victoria în prelungiri, după un meci cu nerv.

Basarab Panduru: „Cred că Astra vrea să dea o «bombă»”

După acest eșec, al 3-lea consecutiv, Astra poate pica pe loc de baraj, în cazul în care Viitorul și FC Voluntari își vor câștiga partidele din runda curentă.

Pandi e de părere că Astra plănuiește o înlocuire pe banca tehnică, ocupată în prezent de Eugen Neagoe. „Se poate ca Dani Coman să fi vorbit cu un nou antrenor și să dea o «bomba», acum, pe final. Asta cred, că cei de la Astra vor să dea o «bombă», să vedem dacă se ca concretiza”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Soluția principală e Ionuț Badea

Anunțat luna trecută ca manager sportiv la U Cluj, Ionuț Badea nu a mai mers până la urmă în Ardeal. Acum e varianta principală pentru postul de antrenor la Astra Giurgiu. Badea a pregătit ultima dată FC Argeș, de care s-a despărțit în toamna 2020.

Cum arată lupta pentru retrogradare din Liga 1

Adrian Porumboiu, despre felul în care Cristi Balaj gestionează problemele de dopaj de la Astra

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.