Liga 3

George Ogăraru își temperează adversarii: „Ar trebui să joace ambele meciuri, din respect! Și împotriva noastră s-a greșit”

+17 Foto
George Ogăraru, team manager CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 mai 2021

După ACS Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2, George Ogăraru (41 de ani), team managerul echipei armatei, a încercat să-și tempereze oponenții, nemulțumiți de maniera de arbitraj.

La finalul meciului, Vasile Târșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului. Acesta a amenințat că echipa sa nu se va prezenta la retur dacă CSA Steaua nu va cere rejucarea meciului tur, ca urmare a greșelii majore de arbitraj în favoarea „militarilor”. „Centralul” Eduard Ioniță le-a făcut cadou un penalty celor de la CSA Steaua.

În replică, Ogăraru a spus că și echipa sa a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor, fără a renunța la luptă. Oficialul CSA a avut un discurs echilibrat și s-a declarat mulțumit de rezultatul final.

VIDEO. George Ogăraru, după Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2

>

„Am încercat să îi liniștesc puțin, să le spun că le înțeleg frustarea. Atunci când pierzi un meci bineînțeles că nu ai cum să fii decât supărat. Este totuși munca lor de un sezon întreg, erau frustrați de decizia arbitrului la penalty. E un baraj tur-retur, cred că din respect pentru competiție ar trebui să joace ambele meciuri. Și nouă ni s-a întâmplat să se greșească contra noastră, asta nu înseamnă că am renunțat să ducem lupta până la capăt.

Nu am revăzut faza [penalty-ului], și dacă ne uităm la reluări nu știu ce putem rezolva. Nu ar trebui limitat acest meci la cele două faze, au fost mult mai multe acțiuni, ocazii de ambele părți. Cred că a fost un meci foarte disputat și nu acolo s-a decis. Sunt mulțumit că am câștigat în depalsare și în condițiile date. Este un teren destul de dificil, a trebuit să ne adaptăm și nu facem caz. 

Sunt mulțumit de faptul că nu s-au accidentat și că putem avea un efectiv complet la meciul viitor. Mai este meciul retur, apoi o finală de play-off, mai sunt 3 meciuri importante pe care trebuie să le tranșăm”, a declarat Ogăraru la finalul partidei.

Dacă Steaua nu cere rejucarea meciului, nu ne prezentam la retur! Dacă are onoare, să ceară rejucarea. Nu am văzut un asemenea arbitraj nici la Liga a 4-a! A fost un penalty inventat! 
- Vasile Târșolea, patron Mostiștea Ulmu

Nu le înțeleg supărarea și nici nu vreau! Au fost niște faze controversate! Unele decizii au fost și în defavoarea noastră... Fundașul lor spune că nu l-a atins la faza penalty-ului, dar e atingere. Jucătorul meu zice că l-a atins. Se poate fi o greșeală...
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Mai multe știri despre Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.