Liga 1

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

+25 Foto
Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo. FOTO: Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 mai 2021

Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive după triumful cu Hermannstadt, 2-0, dar roș-albii sunt urmăriți de o amenințare care nu le dă pace: posibila revenire a lui Pablo Cortacero.

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, crede că spaniolii au un plan bine consolidat: așteaptă ca echipa să evite retrogradarea pentru a veni să pună mâna pe banii din drepturile TV.

„Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Pablo Cortacero nu a renunțat la Dinamo 

Pe 11 mai, la ora 11:00, va avea loc o nouă înfățișare la Tribunalul București în „telenovela Cortacero”. Spaniolul nu a renunțat la planul de a reveni în fruntea clubului, a anunțat, prin intermediarii săi, că va fi prezent în fața completului de judecată, doar că a mai făcut cel puțin alte trei promisiuni identice. 

Oricum, procesul cu Don Pablo merge înainte, acesta nu are de gând să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, în continuare transmite că va sosi cu oameni de afaceri dacă va fi repus în funcție!

FOTO Imagini tari din meciul Dinamo - Hermannstadt 2-0

VIDEO Laurette Nogo dezvăluie ce s-a întâmplat cu banii promiși de Dinamo familiei lui Patrick Ekeng

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.