Liga 1

L-au accidentat intenționat pe Nemec? Ce reclamă jucătorii lui Dinamo + care e starea slovacului

+25 Foto
Adam Nemec a fost lovit de adversari în meciul cu Hermannstadt. FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 09 May 2021

Dinamo a câștigat al patrulea meci consecutiv în play-out, 2-0 cu Hermannstadt, iar atmosfera din vestiarul „câinilor” e din nou una pozitivă.

Totuși, există și mici semne de îngrijorare după duelul crâncen de sâmbătă seara. Vârful Adam Nemec a ieșit „avariat” de pe teren, după o lovitură dură primită în zona spatelui în finalul partidei. Slovacul a acuzat dureri foarte mari, însă staff-ul e optimist că-l poate recupera până marți, când Dinamo joacă returul semifinalei Cupei cu Astra.

GSP.ro a aflat că jucătorii roș-albilor îi suspectează pe sibieni că l-au „rupt” intenționat pe Nemec, în contextul în care Hermannstadt și Dinamo erau în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Grație victoriei de aseară, „câinii” au evitat retrogradarea directă.

Răuță ar putea reveni în finala Cupei

În altă ordine de idei, Alexandru Răuță, accidentat de Paște, în victoria de la Constanța, va începe abia de săptămâna viitoare alergările ușoare. În cel mai bun caz, ar putea fi recuperat pentru a doua parte a lunii. Pe 22 mai, e programată finala Cupei României, unde Dinamo ar putea ajunge dacă întoarce soarta „dublei” cu Astra. În tur, „câinii” au pierdut cu 0-1.

FOTO Imagini tari din meciul Dinamo - Hermannstadt 2-0

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.