Liga 3

Lucian Filip a revenit pe teren după 11 luni, dar a ieșit acuzând noi probleme » Vintilă: „Îi mulțumesc că a forțat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 mai 2021

Lucian Filip (30 de ani) a revenit pe teren astăzi, în victoria reușită de FCSB 2 cu CS Afumați, scor 1-0, în turul semifinalei „barajului” pentru promovarea în Liga 2.

Așa cum s-a întâmplat pe toată durata sezonului, mai mulți jucători de la prima echipă au venit să ajute „satelitul” antrenat de Bogdan Vintilă. Printre aceștia s-a numărat și Lucian Filip, care a bifat prima partidă după 11 luni de absență. Ultima oară, acesta evoluase într-un derby CFR Cluj - FCSB din iunie 2020, când s-a accidentat grav, suferind o ruptură de ligamente.

Revenit după o accidentare gravă, Filip și-a tot amânat revenirea pe teren în ultimele săptămâni. Până la urmă, mijlocașul a fost titularizat astăzi, fiind căpitanul „satelitului” lui FCSB în disputa de la Afumați. Urmărit de accidentări pe durata carierei sale, Filip n-a scăpat de ghinioane nici astăzi

Abia revenit într-un meci oficial, Lucian Filip a ieșit de pe teren în minutul 83. Înainte de a fi schimbat, căpitanul roș-albaștrilor s-a întins pe gazon și a acuzat dureri de natură musculară.

Bogdan Vintilă: „Îi mulțumesc lui Filip că a forțat”

„Lucian Filip și-a dorit foarte mult să joace. A tras de el și îi mulțumesc foarte mult pentru asta. A forțat, dar sper să se facă bine pentru retur”, a declarat antrenorul Bogdan Vintilă, după fluierul de final.

FOTO Imagini tari din meciul CS Afumați - FCSB 2 0-1

+17 Foto
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.