Liga 3

Verdictul lui Mihai Stoichiță despre noua arenă din Ghencea: „Un stadion făcut din bani publici e deschis oricui”

+17 Foto
Stadionul Steaua nu a fost încă inaugurat. FOTO: CNI

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  duminică, 09 mai 2021

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a fost prezent la Afumați, unde a asistat la victoria reușită de FCSB 2, scor 1-0, în turul semifinalei „barajului” pentru promovarea în Liga 2. 

  • Returul se va juca pe 15 mai
  • Câștigătoarea acestei duble va juca în finala pentru promovare cu echipa care se impune în duelul dintre Steaua și CS Afumați. În tur, echipa Armatei s-a impus cu 2-0.

Stoichiță a vorbit la finalul meciului și despre posibilitatea ca noua arenă din Ghencea să fie inaugurată cu o partidă de rugby. Acesta consideră că orice echipă ar trebui să beneficieze de „bijuteria” din Ghencea.

>

„După părerea mea, cred că la aceste stadioane construite din banii noștri ar trebui să aibă acces toate sporturile. Nu-mi aduc aminte ca în Ghencea să se fi jucat vreodată în rugby. Un stadion din bani publici e deschis oricui, nu doar FCSB-ului. E normal să poți să-l folosești. Dacă e construit de către CNI...e foarte complicat. Ministerul Apărării va decide cui îl închiriază”, a declarat Stoichiță. 

Mi-a plăcut meciul, foarte frumos. Am văzut foarte mulți jucători tineri. Afumațiul a fost o surpriză plăcută pentru mine, au jucat frumos. Cred că a fost un arbitraj impecabil. Cei de la FCSB au fost extrem de pragmatici și au speculat. A fost un spectacol plăcut. Cred că totul se duce către un derby între aceste două echipe (n.r - CSA Steaua și FCSB 2) - Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

FOTO Cele mai tari cadre din CS Afumați - FCSB 2 0-1

+17 Foto
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.