Liga 3

„FCSB a mai câștigat un portar!” Remarcatul lui Bogdan Vintilă + ce spune despre lupta cu CSA Steaua

+17 Foto
Bogdan Vintilă

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  Sunday, 09 May 2021

Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani), antrenorul de la FCSB 2, l-a evidențiat pe Ștefan Târnovanu (21 de ani), portarul care a avut o prestație solidă în meciul câștigat cu CS Afumați, scor 1-0 .

Goalkeeper-ul Târnovanu a fost unul dintre cei mai buni jucătri din echipa lui Bogdan Vintilă. Portarul roș-albaștrilor a avut două parade de zile mari la ocaziile Afumațiului din prima repriză, acesta continuând evoluția sigură și după pauză. Vintilă l-a lăudat la final. 

Bogdan Vintilă: „FCSB a mai câștigat un portar”

>

„Sunt mulțumit, deși se putea mai bine. Obiectivul nostru a fost să nu primim gol, fiind o dispută în două manșe. Am reușit să și marcăm. Nu e nimic decis, se poate întâmpla orice. N-ar trebui ca presiunea să ne facă să ne pierdem mințile sau concetrarea. 

Jucătorii care au venit de la echipa mare și-au făcut treaba, au fost la fel de determinați cum sunt și la meciurile din Liga 1. Eu fac tot ce pot pentru a-i ajuta pe jucătorii care vin la echipa secundă. Sunt alături de ei trup și suflet. Târnovanu apară foarte bine. Nu e corect să spunem că pune presiune pe Andrei Vlad, putem spune că FCSB a mai câștigat un portar”, a declarat Bogdan Vintilă. 

Ștefan Târnovanu

FOTO Cele mai tari cadre din CS Afumați - FCSB 2 0-1

+17 Foto
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri despre FCSB 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.